vrijdag 23 oktober 2015

Signeersessie stripwinkel: Brüsel op (03-11-2015) te Brussel

"Een gezamelijke afkeer voor  jagen op onverdoofd wild hebben de tekenaar Wouter Van Ghysegem en de scenarist Yves Declercq samengebracht om met enkele tientalen gags de jager in als zijn verschijningsvormen soms zelfs letterlijk in zijn onderbroek te plaatsen.
Door de afwezigheid van teksten is dit kleinood tevens te smaken door anderstaligen. Het ons dierbare wild komt er ondanks de goede wil van het creatieve duo niet altijd ongeschonden uit ondanks hun vindingrijkheid om de jager te verschalken.   
De uitgever Peter Bonte uit Brugge heeft het sinds de kredietcrisis van 2008 niet meer geziene financiële risico genomen om dit werkje te drukken, eerst in een megaoplage van 40 (veertig) exemplaren die tot de stomme verbazing van iedereen allemaal reeds de eerste dag een koper, in de zin van een verwerver niet het materiaal waarvan men kogelhulzen maakt, vonden.   
Het vallen van het blad is een goede reden om het boekje te komen voorstellen en dedicaceren (bij aankoop van tekeningetje door tekenaar en tekstje door scenarist te voorzien) in de stripwinkel Brüsel aan de Anspachlaan bij de beurs te Brussel op dinsdag 3 november 2015 van 15 tot 18:30.
Met vooraf reserveren te richten aan  info@brusel.com verzekert u zich van uw exemplaar.
Jachtgeweren moeten in bewaring worden gegeven aan de kassa!"